Willy!!

onsdag 9 april 2008

Mjes, ikväll smäller det. August Burns Red spelar i Örebro, som jag har längtat. Det ska bli kul att få se dom. Först blir det lite förmys hos Dea och Fredric, folk ska dricka men inte jag och Jonas. Jonas ska jobba imorrn och jag har inte så stor lust. Men man kan ju fortfarande socialisera, vet inte riktigt vilka som ska med. Men jag hoppas att Dea och Jen följer med, blir lite roligare då!

Nu sitter jag iaf och tänker på mat. Det är det enda jag har i huvudet och pratar om. Funderar starkt på att sluta med påsarna snart, mår bara illa och har ont i magen hela dagarna. Känns inte som jag kommer någonstan heller, så det är mest slöseri med tid.

HAHA, just ja. Fick min födelsedagspresent av Jonas igår ( äntligen ) och den var så rolig! Jag visste att det skulle vara nått kul, men jag hade ingen aning vad. Så jag blev lite chockad när jag såg var det var. Clone a Willy... haha, en litet kit så man kan gjuta av en pille snopp ( vibrator ingår med ) haha, sen kan man även använda formen till att göra ljus, tvålar och choklad. Haha, så kul! Så man gjuter alltså av snoppen, häller i typ gummi och stoppar i vibratorn. Så har man en egen dildo!! Bäst! Så alla mina vänner, bli inte förvånade om ni får Jonas snopp av choklad någon gång! haha! Men tack så mycket hjärtat, du är bäst!

Nä, nu ska jag spela wow så tiden går fortare fram tills lunch, då ska jag äta!! Yeay!

Stay True!

3 kommentarer:

Andrea sa...

HAHAH JAG DÖÖR!!! jag har bett fredric öpa en sån åt mig men han vägrar! han ser inte det roliga i det . aaah, fyfan vad roligt!!!!

Anonym sa...

hahahaa, åååh!!!!!!!!!!!!!!

annie sa...

Haha en clone a willy. rolig present! hoppas du haft nytta av den. =O